Vrijednosti, pogodnosti i obveze

Vrijednosti
- očuvanje druženja i okupljanja oko stola
- promicanje izvrsnosti u svim sferama gostoprimstva
- poticanje razvoja i napredovanja mladih kuhara i sommeliera
- održavanje nacionalnih i međunarodnih natjecanja kako bi se predstavili talenti koji dolaze
- uloga prenositelja znanja
- pružanje pomoći potrebitima
- razvijanje i poticanje stažiranja u ugostiteljstvu
Pogodnosti
- povezivanje ljudi zajedničkih interesa i strasti za dobrom hranom i pićem
- upoznavanje renomiranih gastronomskih stručnjaka diljem svijeta
- dobrodošlica i pogodnosti u restoranima i hotelima članovima Chaîne des Rôtisseurs
- otvaranje vrata svjetskih kuhinja i svjetskih vinskih podruma
- promocija i PR restorana diljem svijeta
- edukacija kuhara i sommeliera
- humanitarna svrha
Obveze
- popunjavanje pristupnice s traženim osnovnim podacima
- plaćanje jednokratne upisnine
- plaćanje godišnje članarine
- prisustvovanje inauguracijskoj svečanosti (Chapitre) prilikom koje se dobivaju obilježja Chaînea (lenta) i službeno pristupa udruženju
- nošenje obilježja Chaînea prema protokolu na službenim druženjima
- profesionalni član prilikom inauguracijske svečanosti dobit će plaketu koju treba istaknuti na ulazu u ugostiteljski objekt