Članovi

Vrijednosti, pogodnosti i obveze

Vrijednosti

  • očuvanje druženja i okupljanja oko stola
  • promicanje izvrsnosti u svim sferama gostoprimstva
  • poticanje razvoja i napredovanja mladih kuhara i sommeliera
  • održavanje nacionalnih i međunarodnih natjecanja kako bi se predstavili talenti koji dolaze
  • uloga prenositelja znanja
  • pružanje pomoći potrebitima
  • razvijanje i poticanje stažiranja u ugostiteljstvu

Pogodnosti

  • povezivanje ljudi zajedničkih interesa i strasti za dobrom hranom i pićem
  • upoznavanje renomiranih gastronomskih stručnjaka diljem svijeta
  • dobrodošlica i pogodnosti u restoranima i hotelima članovima Chaîne des Rôtisseurs
  • otvaranje vrata svjetskih kuhinja i svjetskih vinskih podruma
  • promocija i PR restorana diljem svijeta
  • edukacija kuhara i sommeliera
  • humanitarna svrha

Obveze

  • popunjavanje pristupnice s traženim osnovnim podacima
  • plaćanje jednokratne upisnine 
  • plaćanje godišnje članarine
  • prisustvovanje inauguracijskoj svečanosti (Chapitre) prilikom koje se dobivaju obilježja Chaînea (lenta) i službeno pristupa udruženju
  • nošenje obilježja Chaînea prema protokolu na službenim druženjima
  • profesionalni član prilikom inauguracijske svečanosti dobit će plaketu koju treba istaknuti na ulazu u ugostiteljski objekt