BOŽIĆNI OBJED: RESTORAN ZINFANDEL’S ESPLANADE ZAGREB HOTEL, 17. prosinca u 14.00 sati

BOŽIĆNI OBJED
Domaćini: Ivica Max Krizmanić Maître Hôtelier i chef Ana Grgić Tomić Maître Rôtisseur
Menu
-Buča, tartuf, veloute od larda, indijski oraščići, timijan
Sivi Pinot, Krauthaker, Kutjevo
-Tripice bakalara u umaku od kulena i začinskog bilja, bamije
Malvazija, Kozlović
-Dimljeni romb, ljutika, kelj
Pošip Stina, Jako Vino, Brač
-USA Striploin, usoljena cikla, ulje od bora, pinjoli, crni češnjak
Cabernet Sauvignon Korlat, Badel 1862, Benkovac
-Mille foile od heljde, kesten, pjena od tonke, čokolada
Graševina Principovac, Iločki podrumi, poluslatko
Cijena objeda je 650 kn.
Molim vas da nakon večere priložite po 30 kn napojnice za vrijedno osoblje restorana.
Esplanade Zagreb Hotel pobrinuo se za provođenje Covid mjera što se tiče razmaka stolova i maksimalnog broja gostiju za stolom. Iako nije uvjet, preporuka je da se na Božićni objed dođe s potvrdom o cijepljenju ili o testiranju.
Sponzor vodama Jamnica. Sponzor kulenom Zvonimir Jelić, Stari Mikanovci.
Svoj dolazak, molimo, prijavite mailom na info@chaine.hr najkasnije do ponedjeljka 13. prosinca 2021.
Vive la Chaîne !