Grand Chapitre

CHEF’S WORKSHOP: Škola kuhanja Lidije Bastianich, Primi Terreni (Grand Park Hotel), 1. listopada 2021.

U kuharskom se svijetu rijetko može sresti osoba poput Lidije Bastianich, koja je, s jedne strane, vrlo jednostavna, čovječna i topla, a s druge mudra, stručna i profesionalna. Mi smo upravo nju izabrali kao specijalnu gošću našeg Grand Chapitrea.

Lidia je našim članovima održala malu školu kuhanja uživo u Primi Terreni. Svi prijavljeni mogli su uživati u predstavi pripremanja tri jednostavna, a u isto vrijeme sofisticirana jela koje je prezentirala Lidia.

Vjerujemo da su naši članovi uživali u priči žene koja je u svijetu gastronomije od malog restorana u Astoriji u Queensu, sudbinskom mjestu svih Hrvata koji su doselili u New York, postala prva dama američke gastronomije i dosegnula planetarnu slavu.

Da je to zaista bilo nezaboravno iskustvo, možete vidjeti i u našoj galeriji fotografija.

Galerija

Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo

Cookie policy

Chaine.hr koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Prihvaćam sve