Grand Chapitre

OPCIJA VEČERA: Sunset drink u restoranu Puntulina i večara u restoranu Giannino, 1. listopada 2021.

Jedna od naših večera započela je pićem i uživanjem u rovinjskom zalasku sunca u poznatom restoranu Puntulina. Na mitskoj punti koja izranja iz mora u staroj kući obitelji Pellizzer smješten je restoran Puntulina. Nakon pića u Puntulinuputili smo se u najpoznatiji rovinjski restoran – Giannino. Naši članovi uživali su u kulinarskim delicijama koje se temelje na ribi, rakovima i školjkama sa snažnim utjecajem talijanske kuhinje.

Giannino i Puntulina polovina su ugostiteljskog imperija obitelji Pellizzer, čija restoranska priča počiva na bremenitom životu Corrada Pellizzera, najstarijeg člana Chaîne des Rôtisseurs Hrvatska, koji nas je, nažalost, napustio u osamdeset i trećoj godini.

Kako smo se proveli, pogledajte u galeriji!

POGLEDAJTE GALERIJU!

Galerija

Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo

Cookie policy

Chaine.hr koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Prihvaćam sve