Hoteli

NOVO CHAÎNE DES RÔTISSEURS DRUŽENJE

Nakon uspješnog vikenda u Osijeku i Baranji već za deset dana krećemo u nove gurmanske izazove.

Ovaj put u sasvim drugi ambijent na otok Pag i u Vodice. 

U petak 22. travnja u 16 sati okupit ćemo se prvo u Sirani Gligora po mnogima najpoznatijoj, a sigurno najnagrađivanijoj hrvatskoj sirani, poviše mjesta Kolan.

Nakon degustacija njihovih sireva, naš otočki petak nastavljamo u Michelin zvjezdicom ovjenčani Boškinac poviše Stare Novalje.

Domaćin nam je  Boris Šuljić (Maître Hôtelier) i njegova obitelj. U 19,30 kao i u rujnu 2019. prvo će nam Boris predstaviti svoja vina u podrumu pod restoranom u kojem ćemo potom večerati.

Pouzdano znamo da će nas dočekati pomno izbrušene delicije njihovog novog menua koja će pratiti vina čije smo dozrijevanje netom vidjeli u podrumu.

Kako je osim prestižnog restorana i vinskog podruma Boškinac i luksuzni obiteljski hotel, okružen vinogradima nadomak Stare Novalje, predlažemo vam da  na istom mjestu ostanete i na počinku. (Za nas smo dogovorili cijene s popustom.) 

Nakon doručka u subotu 23. travnja uputiti ćemo se u uljaru Sv. Ivan u Vodicama gdje ćemo uz zakusku probati maslinova ulja jedne od najprestižnijih dalmatinskih uljara. 

Domaćin, na završetku ovog gurmanskog druženja bit će nam naš novi član Tomislav Duvnjak (Maitre Sommelier.)

Preuzimanja

GUŠTI UZ MORE Pag i Vodice CdR 22.travanj.pdf

Cookie policy

Chaine.hr koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Prihvaćam sve