Novosti

Prvi radni doručak “The Economist: Svijet u…”

Hrvatski ogranak Chaîne des Rôtisseurs opet se okušao u nečem novom i  oduševljeno prihvatio poziv da bude domaćin Prvog radnog doručka “The Economist: Svijet u…”

Radni doručak službeno je i uspješno održan u srijedu, 15. lipnja 2022. u Esplanade Zagreb Hotelu. Gošća ovogodišnjeg radnog doručka bila je Joan Hoey, regionalna direktorica The Economista za Europu, održavši govor o utjecaju rata u Ukrajini na međunarodne odnose i globalnu ekonomiju, s naglaskom na Europu. Društvo su joj pravili 40-ak predstavnika poslovne zajednice i diplomacije.

Radni doručak je novi format okupljanja radi razmjene znanja, informacija i iskustava namijenjen prvenstveno dosadašnjim i budućim partnerima projekta. Govor Joan Hoey potaknuo je otvorenu raspravu u kojoj su gosti postavljali brojna pitanja, ali i iznosili vlastita mišljenja i stavove.

Na radnom doručku sudjelovao je i bivši ministar, a sadašnji viceguverner HNB-a Tomislav Ćorić dok su se organizatori okupljanja, Ivan Vrdoljak, Robert Čoban i Dalibor Greganić zahvalili svima na odazivu kao i Joan Hoey na dragocjenim informacijama koje je podijelila s gostima.

Galerija

Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo Gallery photo

Cookie policy

Chaine.hr koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Prihvaćam sve