Novosti

Recepti naših chefova - serija edukativnih videa

U ovim se teškim vremenima nadamo da će sve konačno krenuti na bolje, da ćemo ponovno moći provoditi slobodno vrijeme s rodbinom i prijateljima, da ćemo slobodno moći stisnuti ruku partnerima i dragim osobama te da ćemo iskazivati ljubav osmijehom i zagrljajima.

Također, nadamo se da ćemo nastaviti našu misiju: družiti se, blagovati fina jela i kušati vrhunska vina naših članova. Treba biti strpljiv jer sve prolazi pa će i ova pandemija. Možda neće odmah biti sve kao što je bilo prije, ali treba se nadati da će svakim danom biti sve bolje.

I dok su neki restorani, ovisno o aktualnim mjerama po županijama, otvoreni zahvaljujući tomu što imaju terasu, a samo hoteli mogu svoje goste obradovati blagovanjem u zatvorenim prostorima restorana, mi marljivo posjećujemo članove udruge Chaîne des Rôtisseurs koji u svojim kuhinjama bruse pojedina jela do savršenstva te promišljaju i slažu nove jelovnike jedva čekajući da ih ponude svojim gostima. Članove posjećujemo s kamerom, a oni nam detaljno objašnjavaju kako pripremaju svoje specijalitete uz detaljne recepte.

Prvi od videa pogledajte ovdje.

Drugi od videa pogledajte ovdje.

Treći video pogledajte ovdje.

Četvrti video pogledajte ovdje.

Cookie policy

Chaine.hr koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Prihvaćam sve