3. Grand Chapitre Croatia-Mali Lošinj, 13.-15.10.2023.

Save the Date! Udruga Chaîne des Rôtisseurs s ponosom najavljuje 3. hrvatski Grand Chapitre!

Ovaj prestižni događaj održat će se na predivnom otoku Malom Lošinju, od 13. do 15. listopada, gdje će domaćinstvo pružiti luksuzni Hotel Bellevue i elegantni Hotel Alhambra.

Svečani Grand Chapitre okupit će naše najrenomiranije profesionalne članove te gurmane i ljubitelje fine kuhinje iz cijele Hrvatske i šire. Ovaj događaj predstavlja vrhunac ljubavi prema gastronomiji i kulinarstvu, pružajući priliku da se iskusi izvrsnost hrane, umjetnost i kultura.

Hotel Bellevue i Hotel Alhambra bit će preplavljeni elegancijom i sofisticiranošću, stvarajući idealno okruženje za proslavu kulinarskog užitka. Očekuje vas bogata paleta vrhunskih jela, sjajnih vina i nezaboravnih trenutaka koji će zadovoljiti sva vaša osjetila.

Stoga, rezervirajte si ove datume u svojim kalendarima jer 3. u nizu Grand Chapitre nezaobilazni događaj za sve prave gurmane i ljubitelje vrhunske kuhinje. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju okusa i uživajte u vrhunskoj gastronomskoj avanturi na predivnom otoku Malom Lošinju.

Stay tuned! Detaljnije informacije o programu, ekskluzivnim jelima i gostima uskoro će biti objavljene. Vidimo se!