Što je Chaîne za nas?

Dalibor Greganić

Dalibor Greganić

Bailli délégué

Od samih početaka, hrvatski Chaîne se svakodnevno mijenja sudjelujući u sve važnijim i većim projektima na što sam izuzetno ponosan..

Marko Punčikar Opitz

Marko Punčikar Opitz

Chargé de Missions

Chaîne mi omogućava povezivanje s istomišljenicima Hrvatske i svijeta koji dijele strast prema restoranskoj sceni. Već poznata druženja Chaînea odvijaju se ne samo u vrhunskim fine dining restoranima, već i u lokalnim konobama gdje se u domaćoj i prijateljskoj atmosferi druženja često nastave do kasno u noć.

Boris Rebić

Boris Rebić

Chargé de Missions

Chaîne se savršeno uklopio u moj stav o važnosti gastronomije u svakodnevnom i poslovnom okruženju. Naše je bogatstvo u kvaliteti namirnica i raznolikosti naše zemlje. Kvaliteta i jednostavnost odlike su mog omiljenog recepta: “Pjat s malo maslinovog ulja, feta toplog kruha i čaša finog vina.”

Mladen Šarlija

Mladen Šarlija

Chargé de Missions

Nakon Grand Chapitrea u Zadru koji mi je kao domaćinu bio velika čast, želim se posvetiti novim projektima koji uključuju ljepotu hrvatske obale, gurmansko krstarenje svakako je jedan od tih projekata..

Tomas Vukadin

Tomas Vukadin

Executive Officer

Natjecanje mladih kuhara, Grand Chapitre, promocije knjiga – sve su to raznovrsni projekti koji me iznimno vesele, ali i šire moje horizonte. Uz njih svakodnevno učim i rastem.

Koraljka Tironi

Koraljka Tironi

Chargeé de presse

Chaîne je lijepa priča koja se s godinama mijenja, ali srž ostaje ista - cijenimo struku i razvijamo prijateljstva za stolom i oko stola