“Biti Green je IN”!

U prekrasnom okruženju zagrebačkog hotela Esplanade, zajedno s našim dragim partnerima – Dječjim vrtićem Čigra, izdavačkom kućom Profil Klett i naravno s Esplanade Hotel Zagreb – ponosno smo predstavili novi projekt “Biti Green je IN”! 🌿 Ovaj projekt, koji stavlja naglasak na važnost zdravih životnih navika od najranije dobi, službeno je započeo s “Zdravim doručkom” u Esplanadi, gdje su naši najmlađi sudionici imali priliku uživati u bogatstvu zdravih i ukusnih jela.

Naša misija je inspirirati i educirati djecu, roditelje i odgojne ustanove o važnosti pravilnog rasta i razvoja kroz zdrave životne navike. Nakon uvodnog obilaska hotela vođenog od našeg Maître Hôtelier, Ivice Maxa Krizmanića, ekipa se spustila do restorana Zinfandel’s gdje su naša Maître Rôtisseur, Ana Grgić Tomić i njezin tim kuhara predstavili djeci kako se zdravi sastojci mogu transformirati u privlačna i ukusna jela, dok je šef restorana, Stjepan Okun, uputio djecu u osnove restoranskog bontona. Zajednički trenuci učenja i druženja zaokruženi su dodjelom diploma i receptura za pripremu zdravog doručka kod kuće, čime se potiče kontinuitet zdravih navika.

Projekt “Biti Green je IN” odražava našu posvećenost promicanju održivih i zdravih životnih stilova, ne samo kroz hranu, već i kroz odgovoran odnos prema okolišu i smanjenje otpada. Uzbuđeni smo što možemo dijeliti ove vrijednosti s našom zajednicom i radujemo se budućim aktivnostima koje će dodatno obogatiti živote naših najmlađih.

Zahvaljujemo se svim partnerima i sudionicima na ovom inspirativnom događaju i s nestrpljenjem iščekujemo nove korake u našem zelenom putovanju. Budimo zajedno Green – jer biti Green je zaista IN! 🌱🍽️