Kad već ne možemo u Istru, neka ona dođe k nama – virtualni obilazak istarskoga maslinika

Posebna ponuda našeg člana Andree Lupierija, proizvođača ekoloških maslinovih ulja Cadenela, za sve članove.

U ovim danima, kad smo svi ograničeni u kretanju i novim doživljajima, naš će nas uvaženi član Andrea Lupieri, Chevalier de la Chaîne i proizvođač ekoloških maslinovih ulja Cadenela, voditi po svojem imanju na jedan drugačiji način, pomoću degustacije svojih ulja. Vođenje će, s obzirom na okolnosti, biti virtualno. Svatko od naših članova imat će mogućnost direktne videoveze s Andreom koji će nas tijekom pola sata provesti kroz svijet maslinovih ulja − moći ćemo saznati što su monosortna, a što kupažirana ulja kušanjem njegovih monosortnih etiketa i kupaže. Naučit ćemo definirati što razlikuje sorte te ćemo doznati mnogo detalja o zdravstvenim i gastronomskim aspektima vrhunskih istarskih ulja.

Zašto ne prihvatiti priliku odlaska na ovo jedinstveno imaginarno putovanje? Ostati doma, a istovremeno putovati, doživjeti, naučiti i okusiti. Pustiti malo Istre u svoje domove.

Ponuda se sastoji od promotivne cijene s popustom od 25 % i od besplatne dostave ulja našim članovima. Virtualna degustacija također je besplatna, a termin podložan dogovoru.

Što nam je činiti?

  1. Naručiti paket ili više njih ulja (u paketu je sadržano 6 boca ulja, po dvije boce od svih triju vrsta) po posebnoj cijeni mailom: info@cadenela.com (uz primjenu promo koda: CADENELAICHAINE) ili telefonom na: 099 649 3844. 
  2. Malo se strpiti i, čekajući da ulja stignu na našu adresu, prijaviti se na virtualni obilazak maslinika i degustaciju na isti kontakt.
  3. S Andreom dogovoriti termin i krenuti na ovo istarsko putovanje.

Uživanje može početi!