23.02.2024.
Točno 2 godine nakon posljednjeg druženja u Otruševcu, ponovno smo proveli večer u restoranu Kod Špilje. Ovaj put nas se skupilo 15-ak, tako da je atmosfera bila intimnija. Rudarska greblica kao zalogaj dobrodošlice najavila je vrhunsko iskustvo koje je uslijedilo u ostatku večeri.
Tartar od dimljene pastrve i vrganji s pohanim žumanjkom bili su izvrsna kombinacija hladnog i toplog predjela, dok je janjeća koljenica s pireom od celera i krumpira oduševila svojom savršenom pripremom.
Neizostavan dodatak jelima bili su redom – Tomac Rose, domaći Sauvignon i Merlot te na kraju Žuti muškat. Navedena vina upotpunila su naša nepca, stvarajući skladan spoj s jelima koja smo imali priliku kušati.
Simpatični i dugoviti Stjepan Grgos ponovno nas je sa svojim timom ugostio na najbolji mogući način, ovim putem mu se na tome zahvaljujemo, a onima koji su bili spriječeni prisustvovati preporučujemo da svakako posjete Štefa i njegov restoran.