Preko Splita do Hvara, 2. i 3. lipnja 2023.

Početkom lipnja očekuje nas gurmansko putovanje u Split i Hvar! Označite svoje kalendare jer 2. i 3. lipnja bit će ispunjeni vrhunskom hranom, izvrsnim vinima i nevjerojatnim iskustvima.

Prvi restoran na našem popisu je predivni Restoran Makarun u Splitu. U petak 2. lipnja, oduševit će nas bogatom ponudom tradicionalnih dalmatinskih jela s modernim twistom. Očekujte izvanrednu kvalitetu namirnica i prezentaciju jela koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Nakon uživanja u Splitu, u subotu 3. lipnja, provest ćemo na Hvaru koji je poznat po svojoj prekrasnoj prirodi i vrhunskoj gastronomiji. Prva postaja bit će Gostiona kod Kapetana gdje nam Jurica Tomičić nudi priliku da okusimo najbolje od dalmatinske kuhinje, s naglaskom na svježe ulovljene plodove mora i lokalne specijalitete. Sigurni smo da će nas oduševiti kombinacijom tradicionalnih i inovativnih okusa.

Nakon ručka, uputit ćemo se kod vinara Tončija Marijana. Uživat ćemo u šarmu njegovog vinograda i kušati nevjerojatna vina koja odražavaju ljepotu Hvara i strast vinara. Očekujte da ćete biti očarani jedinstvenim okusima i pričama koje će Tonči s ljubavlju podijeliti s nama.

Naša posljednja destinacija bit će Restoran Davor u mjestu Zavala, koji će nam pružiti vrhunski završetak našeg kulinarskog putovanja. Smješten tik uz more, Krišto Barbić i njegov restoran specijalizirani su za morske plodove i mediteranske delicije. Uživat ćemo u spektakularnom pogledu, opuštenoj atmosferi i vrhunskoj hrani koja nas neće ostaviti ravnodušnima.

Pripremite svoje apetite jer nas očekuje nevjerojatno putovanje kroz vrhunsku gastronomiju Splita i Hvara.

Prijave na info@chaine.hr!

Vidimo se tamo!

Petak 2.6.

  • 17:00-19:30 rana večera Makarun
  • 20:30 trajekt Split-Stari Grad, Hvar
  • 22:30 dolazak u Stari grad i smještaj u hotel (Placeshotel by Valamar 4* ili Madrugada Old City 4* )

Subota 3.6.

  • 12:00-14:30 ručak “Kod kapetana”
  • 15:00-16:30 dnevni odmor
  • 17:00-19:00 vinarija Tonči Marijan
  • 19:30 – 22:30 večera “Davor”

Nedjelja 4.6.

  • Povratak trajektom 7:45 ili 11:30

*Plaćanja pojedinačno i direktno na licu mjesta

**Odabir trajekta je proizvoljan, karte za trajekt kupuju se samostalno

***Smještaj preporučujemo, rezervacija smještaja je u vlastitom aranžmanu