Prvo ovogodišnje okupljanje članova u Noelu

Opet je interes bio tako velik da smo morali formirati listu čekanja, ali nije nas to nimalo iznenadilo. Ugostio nas je Mario Mandarić, novi suvlasnik Noela, član našeg upravnog odbora koji vrlo uspješno i proaktivno obnaša funkciju Conseillera Culinairea.

Okupljanje članova je započelo oko 19 sati nakon što su članovi upravnog odbora hrvatskog ogranka Chaînea održali svoj redovni sastanak na kojem je dogovoreno i potvrđeno mnogo novih projekata i događanja. A svakako ono najvažnije, za sve vas koji još nemate lentu niti ostala obilježja Chaînea, ali i vas koji nas vjerno pratite – jest Grand Chapitre koji će se održati 17-20. listopada u Dubrovniku! Više detalja uskoro, ali svakako rezervirajte datum za ovo nezaboravno iskustvo!

U ugodnom ambijentu, sljedovi su glatko klizili popraćeni odličnim vinima. Već smo se više puta uvjerili da se umjetnost i vrhunska gastronomija savršeno nadopunjuju, a to je spoznalo i vodstvo Noela pa već neko vrijem traje projekt pod imenom Noel Art, naime akademski umjetnici dio restoranskog prostora pretvaraju u atelje i tamo stvaraju nova djela.

Kad smo kod hrane – riječi su suvišne jer Noel je još jednom pokazao da zasluženo drži 1 zvjezdicu, ali i da je spreman za drugu, pogotovo sada pod vodstvom našeg Marija Mandarića.

Sve vas koji ste sudjelovali na ovoj večeri pozivamo da pogledate fotogaleriju, ali i da glasate za najbolji slijed odnosno dio slijeda jer u planu je i objavljivanje Chaînove kuharice s najboljim receptima po izboru članova!

Ujedno koristim priliku da vas sve pozovem na naš idući susret kod jednog od naših prvih članova – Stjepana Grgosa, u njegovu Gostionicu kod Špilje, u Otruševcu. Datum je 23. veljače, a vrijeme 19 sati. Vidimo se!

Koraljka Tironi, Chargeé de presse

Fotografije: Marin Tironi