Recepti naših chefova – serija edukativnih videa

Uovim se teškim vremenima nadamo da će sve konačno krenuti na bolje, da ćemo ponovno moći provoditi slobodno vrijeme s rodbinom i prijateljima, da ćemo slobodno moći stisnuti ruku partnerima i dragim osobama te da ćemo iskazivati ljubav osmijehom i zagrljajima.

Također, nadamo se da ćemo nastaviti našu misiju: družiti se, blagovati fina jela i kušati vrhunska vina naših članova. Treba biti strpljiv jer sve prolazi pa će i ova pandemija. Možda neće odmah biti sve kao što je bilo prije, ali treba se nadati da će svakim danom biti sve bolje.

I dok su neki restorani, ovisno o aktualnim mjerama po županijama, otvoreni zahvaljujući tomu što imaju terasu, a samo hoteli mogu svoje goste obradovati blagovanjem u zatvorenim prostorima restorana, mi marljivo posjećujemo članove udruge Chaîne des Rôtisseurs koji u svojim kuhinjama bruse pojedina jela do savršenstva te promišljaju i slažu nove jelovnike jedva čekajući da ih ponude svojim gostima. Članove posjećujemo s kamerom, a oni nam detaljno objašnjavaju kako pripremaju svoje specijalitete uz detaljne recepte.

Prvi od videa pogledajte ovdje.

Drugi od videa pogledajte ovdje.

Treći video pogledajte ovdje.

Četvrti video pogledajte ovdje.